De hipste ‘ Back to School’ modetrends 2016

Nu het nieuwe schooljaar alweer een tijdje bezig is, heb je vast al ettelijke dagen voor je klerenkast gestaan, op zoek naar een geschikte outfit voor de schooldag. Je wilt er hip en trendy uitzien op school, maar toch comfortabel gekleed gaan om de hele dag op de schoolbanken te zitten. Ga je tijdens de speeltijd ravotten of voetballen met vrienden, dan moet je daar ook rekening mee houden tijdens het kiezen van je kledij. Elk jaar zien we nieuwe ‘Back to School’ modetrends passeren, lees hier verder met welke combinaties jij het hipst voor de dag komt dit schooljaar.

shutterstock_459458926Modieuze kleding kan ook comfortabel zijn

Of je nu nog op de lagere school zit, je weg door het middelbaar aan het zoeken bent of hogere studies volgt, er hip en goedgekleed bijlopen is voor iedereen belangrijk. Op studentenadsl.nl vind je alvast meer informatie over studeren, hier lees je alles over de nieuwste modetrends. Het leuke aan modetrends is dat oude trends vaak terugkomen, zo zijn flanellen hemden deze herfst helemaal in. Niet alleen erg modieus, ook nog eens lekker warm! Verder kun je dit schooljaar allerlei materialen combineren. Een blinkend topje met een su├Ęde rokje en een jeansjasje? Dat kan! Weet je niet goed welke kleuren te combineren? Kies deze winter voor blauw!

De 80’s zijn weer helemaal terug

Nog een andere trend uit de jaren 80 en 90 die we zien terugkomen zijn de patches. Je weet wel, die stukjes stof die je op je kleding kunt strijken of naaien. Zo druk je je eigen stempel op een jasje, topje of zelfs jeansbroek. En ook de beroemde overalls zijn terug van weggeweest, deze keer draag je ze los of met shiny metallic schoenen. Voor de echte meisjes is er goed nieuws: de bloemenprint is ook helemaal hot dit schooljaar. Maar combineer hem wel met een stoer militair jasje of sportieve sneakers. Maar kies vooral kleding waar jij je goed in voelt, zo zul je vanzelf meer zelfvertrouwen uitstralen.